21 februari, 2013

Minnesbanken, Carolyn Coman, Rob Sheppson

Allt började med att Honey och Hope skulle åka på semester, men när dom hade åkte ett tag så lät Honey för mycket, då slängde Honeys och Hopes föreldrar ut Honey ur bilen och lämnade hon, för alltid..

Men efter ett tag så kom en lastbil med många ungar som hade råkat ut för samma sak som Honey hade gjort, hon hoppade på lastbilen och den körde iväg, det vara USL ligan, (Utsuddar-ligan)

Dagarna gick och Hope längtade efter sin lillasyster.. Men en dag fick hon ett brev från IMB, hon visste inte vad IMB betydde. Nästa dag så kom en Stor knubbig man till Hope. Han skjutsade Hope till minnesbanken. När dom var framme så kom Hope in i minnesbanken och då kom en tjej och ledde henne till ett drömrum, Hon var på olika ställen varje dag i minnesbanken för att berätta om sina problem om Honey.

USLs lastbil var framme, dom var på minnes-tippen, där åt dom många klubbor som av någon andledning hade hamnat där. Och skulle göra intrång i minnesbanken genom det stora hålet i taket på minnesbanken, dom ville försöra alla minnen och drömmar som fanns i minnesbanken.

Men en dag när Hope drömde i drömrummet så började larmet låta, det var USL som hade satt en stor svart kula för hålet i minnesbanken uppe i taket. Då kom det en massa ungar när Hope klättrade upp och tog bort den stora svarta kulan. En av dom ungarna var Honey, Hope blev jätteglad och det visade sig att den som ledde USL var Tabby, och det var Sterlings dotter.

Efter det så gick alla barnen till rummet där man sov och drömmde drömmar, sen tillslut fick Honey och Hope bo på barnhem.

Mycket bra bok, 10/10 poäng
Av: Jakob Falk

                                                                      S-L-U-T

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar